Welkom bij Café Blossom

It’s time to Blossom!

Heerlijk ontbijten, lekker lunchen of lekker borrelen? Het kan allemaal bij ons! 

Kom langs en geniet!

OPEN 6 Days a week

Vers, lekker, gezond en origineel; dat is Café Blossom. Je kunt ons vinden op de kruising van de Anna Paulownastraat en de Laan van Meerdervoort, op loopafstand van het Vredespaleis. Een plek waar je terecht kunt voor een lekker ontbijt, een overheerlijke lunch, bijzondere wijnen of een goed glas bier. En niet te vergeten natuurlijk, de beste koffie! Dagelijks bakken wij onze bekende chocolade taart, bananen cake en natuurlijk de klassieke appeltaart. Al onze producten zijn dagvers, veelal zonder overbodige toevoegingen en waar mogelijk biologisch. Wij zoeken onze leveranciers en producten met zorg uit. En dat proef je!Blossom is geopend op maandag tot vrijdag van 08:00-16:00 uur. 

Zomers gesloten op zaterdag.

Wij kijken er naar uit om je te zien!

Team Blossom

 

Ontbijt & Lunch

Voor een overheerlijk ontbijt of een lunch kom je natuurlijk naar Blossom!

Bekijk onze menukaart om alvast in de stemming te komen

Wij vertellen graag aan iedereen waarom onze gerechten zo lekker zijn. Blossom maakt alle producten dagvers, veelal zonder overbodige toevoegingen en kiezen waar mogelijk biologisch. En dat proef je!

Door het jaar heen kiezen wij onze ingrediënten per seizoen uit. Onze kaart wordt dan ook iedere keer met zorg samengesteld. Zo ontstaan bijzondere combinaties, waar het water je van in de mond loopt.

Highea
Htea

High Tea in Den Haag

Momenteel serveren wij geen high tea

Picknick

Op een zonnige dag ga je met  een goed gevulde picknickmand met heerlijke huisgemaakte hapjes van Blossom wandelen door de groene tuin van het Mesdag Collectie of de paleistuin van paleis Noordeinde. 

Met een heerlijk kleed is het tijd om te genieten van alle hapjes uit de mand.  Psst… bij slecht weer hoef je niet te annuleren, maar veranderen wij de picknickmand in een high tea in Blossom.

Klantbeoordeligen

5/5
oreoklein-3
vegantaart

Vergeet onze taart niet!

Wist je dat wij iedere dag taarten en cakes bakken? Appeltaart, Worteltaart, Chocoladetaart en cheesecakes! 

Iets te vieren? Of geniet je echt van het leven? Geen zorgen, we zijn er, om het speciaal te maken met ons (nieuwe) assortiment Blossom taarten.