High Tea in Den haag

Blossom is de plek voor High Tea in Den Haag. De High tea is genieten van verschillende theesoorten met bijpassende hapjes.

Crusio

Trots zijn wij op de samenwerking met thee merk Crusio. Wat ons betreft heeft Crusio de nieuwe standaard neer gezet op thee gebied.

Kiona Malinka reist heel de wereld af om de mooiste theeën te proeven bij de theeboeren zelf. Zo heeft elke thee zijn eigen verhaal en naam.

In vier gangen nemen wij je mee in de verhalen van Kiona en kan je genieten van homemade lekkere zoete en hartige hapjes. De hapjes zijn een kleine wandeling door onze kaart. Om het extra feestelijk te maken kun je er een heerlijk glaasje bubbels bij bestellen.

Extra informatie

– GROEPEN –
High tea serveren wij vanaf 2 personen.

– TEA TIME –
Net als in Engeland serveren wij de High Tea tussen de lunch en diner. Vanaf 14.30 ben je van van harte welkom om van de High Tea te komen genieten.

– ALLERGENEN –
Bent u allergisch voor bepaalde voedingsmiddelen? Meld het ons vooraf, dan kunnen wij een high tea verzorgen die is aangepast op jou voedingswensen!

– RESERVEREN –
Omdat wij alles zelf maken is het belangrijk dat je minimaal een dag van te voren reserveert. Zo zijn we er zeker van dat we alles in huis hebben voor jou high tea! Reserveren kan via het reserveringssysteem op onze website of telefonisch 0702111813.