Ontbijt & Lunch

Wij vertellen graag aan iedereen waarom onze gerechten zo lekker zijn. Blossom maakt alle producten dagvers, veelal zonder overbodige toevoegingen en kiezen waar mogelijk biologisch. En dat proef je!

Ontbijt & lunch in Den Haag

Voor een overheerlijk ontbijt of een lunch kom je natuurlijk naar Blossom!

Door het jaar heen kiezen wij onze ingrediënten per seizoen uit. Onze kaart wordt dan ook iedere keer met zorg samengesteld. Zo ontstaan bijzondere combinaties, waar het water je van in de mond loopt.

Bekijk ons menu deze staat op de homepage.

How it’s made

Wij vinden het een goede ontwikkeling dat steeds meer mensen geintresseerd zijn in wat zij eten. Blossom is hier iedere dag mee bezig. Zo gaan wij dagelijks op zoek naar de beste koffie, het lekkerste brood, de mooiste groente en fruit en de meest eerlijke vleeswaren.

Graag stellen wij jullie dan ook voor aan onze leveranciers die wij inmiddels persoonlijk kennen.

Single estate coffee

Is een kleine koffie branderij gespecialiseerd in ‘specialty coffee”. Al meer dan 10 jaar ‘roasten’  zij op kleine schaal  de beste bonen. Zo garanderen ze de beste kwaliteit en versheid. 

Wij geloven dat je dit kunt proeven in elk kopje koffie.

Je kan de bonen ook kopen voor thuis!

Brood van Bartine

Bartine bakery is een logisch vervolg van het succes van de lockdown bakery van onze vrienden van cafe Bartine. Bartine is een ambachtelijke desembakkerij waar ze werken met mooie producten van hoge kwaliteit met de focus op duurzaam en lokaal net zoals Blossom dus vandaar dat wij werken met desembrood van Bartine. 

The sourdough bread is shaped by hand and baked on a stone floor oven. This gives you a crispy, sharp crust and an irregular texture. And a lot of flavours!!