Werken bij Blossom

Kom jij ons team versterken? Vul onderstaand contact formulier in of mail naar info@cafeblossom.nl

Blossom zoekt een lunchkok en bedieningsmedewerkers

Café Blossom is een drukbezocht lunchrestaurant en wij danken ons succes voor een groot deel aan onze medewerkers. Voor ons is het dan ook belangrijk wie er bij ons komt werken. Want als de juiste persoon op de juiste plek staat levert dat tevreden gasten. 

Lunchkok

Er komt per half april een plek vrij in ons keukenteam. Onze collega Anne, die al vanaf het begin bij Café Blossom werkt, vertrekt in mei naar het buitenland. Daarom zijn we op zoek naar een vrolijke, enthousiaste kok die ons team vier dagen in de week komt versterken.

De functie

Je bent (mede)verantwoordelijk, sommige dagen zelfstandig andere dagen in een klein team, voor het voorbereiden en klaarmaken van gerechten volgens recept en planning.

Daarnaast zorg je voor het bijhouden van de inkoop en de voorraad van de horecabenodigdheden in de keuken. Wij werken veel met lokale leveranciers waar je ook de bestellingen doet!  Ook het waarborgen, verbeteren van de kwaliteit en service behoren tot je taken. Ook vragen we creativiteit en nieuwe inbreng voor de wisselende menukaart. We vragen je om actief mee te denken in de verdere professionalisering en ontwikkeling van onze organisatie. Je onderhoudt de keuken en maakt de werkomgeving schoon, hierbij hanteer je de hygiëne code (HACCP).

Kennis en ervaring

Je bent creatief en hebt plezier in het kookvak, je hebt je smaken op orde. Je bent flexibel, allround en een teamplayer. Kennis van de (lunch)keuken en ervaring in een soortgelijke functie. Verder ben je representatief en in het bezit van een opgeruimd karakter!

Wat bieden wij jou?

 • Naast knetterhard knallen overdag, ben je in de avonden vrij
 • Gezellige collega’s
 • Je krijg de mogelijkheid om cursussen te volgen om beter te worden in het horeca vak
 • De fooi verdelen we dagelijks onder alle medewerkers
 • Een personeelsmaaltijd en soms gezellige drankjes na werktijd
 • Twee keer per jaar een leuk personeelsuitje met alle collega’s
 • Mogelijkheid tot een vast contract en natuurlijk een goed salaris

 

Bedieningsmedewerkers

Op dit moment beschikt Café Blossom over een vrolijk team van bedieningsmedewerkers en is de vacature gesloten. Echter, moedigen we geïnteresseerden altijd aan om hun contactgegevens achter te laten via ons contactformulier. Op die manier kunnen we je benaderen mocht er in de toekomst een functie vrijkomen. We kijken ernaar uit om van je te horen!

De functie

Jij bent (mede)verantwoordelijk, samen met een hecht team, voor een onvergetelijke ervaring. Jij maakt de mooiste koffies en serveert met een glimlach en je weet als geen ander de gasten iets extra’s te verkopen. Je zorgt ervoor dat ons café er tiptop uitziet op elk moment van de dag. We gaan alleen voor het allerbeste resultaat en dat is dat we er samen voor zorgen dat de gast de volgende dag weer terugkomt.

Kennis en ervaring

Je bent inventief, en proactief ingesteld en beschikt over goede communicatieve vaardigheden. Je hebt kennis van koffie en andere dranken en je kunt bedienen. Verder ben je representatief en ervaren in de horeca. Gastvrijheid en service zijn je motto evenals afspraak is afspraak. Je hebt ervaring in een soortgelijke functie. Maar boven al je bent in het bezit van een opgeruimd karakter!

Wat bieden wij jou?

 • Naast knetterhard knallen overdag, ben je in de avonden vrij
 • Gezellige collega’s
 • Je krijg de mogelijkheid om cursussen te volgen om beter te worden in het horecavak
 • De fooi verdelen we dagelijks onder alle medewerkers
 • Een personeelsmaaltijd en soms gezellige drankjes na werktijd
 • Twee keer per jaar een leuk personeelsuitje met alle collega’s
 • Mogelijkheid tot een vast contract en natuurlijk een goed salaris

Contact formulier